Laupäeval, 20.mail, toimus Kalamaja lasketiirus Saare maakonna jahiseltside vaheline laskevõistlus. Võisteldi kolmes harjutuses: jooksev põder ja metssiga ning taldrikute laskmine. Jooksva põdra harjutuse punktid lähevad arvesse ka suvel toimuva kokkutuleku arvestusse.

Osa võttis 14 jahiseltsi.

Päeva lõpuks selgus, et täpsema silmaga põdrakütt on Rünno Pihlak Salme Jahiseltsist 89 punktiga ja järgnesid võrdselt 85 punktiga Martin Hein Orissaare Jahiseltsist ning Kaupo Kirs Saare EPT Jahiseltsist.

Sea laskmises oli parim Peeter Jürisson 81 punktiga, teine Kaupo Kirs 78 punktiga ja kolmas Karel Kaselaid 76 punktiga.

50 taldrikust tabasid 49 Argo Saagpakk ja Karel Kaselaid, kolmas Teet Peedu 47 tabamusega.

Kolme ala kokkuvõttes oli päeva parim Peeter Jürisson 205 punktiga, järgnes Karel Kaselaid 204 punktiga ja kolmas Kaupo Kirs 202 punktiga.

Võistkondlikult kogus suurima punktisumma Aste Jahiselts, nende tulemus 603 punkti, teine Sõrve Sääre Jahiselts 485 punktiga ja kolmas Saare EPT Jahiselts 472 punktiga.

Kuna esialgu oli sea tulemus arvestusest välja jäänud, siis sai võistluspäeva lõpus veidi teised tulemused teatavaks tehtud, tuhat vabandust.

Kokkutuleku arvestuses on võimalus maksimaalsed 20 punkti võistluste tabelisse saada Aste Jahiseltsil, 18 punkti Saare EPT ja 17 Salme Jahiseltsil. Täpsemalt selgub see aga peale kokkutulekule registreerumist.

Palju õnne võitjatele!

Suur tänu Kalmer Kaselaiule ja kõigile teistele abilistele võistluse korraldamise eest ja Jahimees.ee’le auhindade eest.

Täpsemalt saab tulemustega tutvuda SIIN.

Kirjeldus puudub.

Jahiseltside laskevõistluse võitis Aste Jahiselts
X